fbpx
antrenor de incredre

antrenor de incredre

 

Stefan Saftoiu antrenor de INCREDERE!

este cel mai nou membru al echipei Star Tennis

este mai tot timpul bine dispus, a jucat tenis de performanta si a terminat Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, acum este la master anul 2.

Stefan vede foarte bine imaginea de  ansamblu dar este si tipicar cand vine vorba sa  depuna efort alaturi de elevii lui in aspectele esentiale al tehnicii, traieste puternic alaturi de elev si la bine si la greu.

nu va spunem tot acum va lasam sa-l si descoperiti !

 

 

instructor tenis in imba germana

Numele meu este Ioana Matei, am 28 ani si sunt din Bucuresti.
Am practicat tenis de performanta timp de 9 ani, atat in Romania cat si in Germania.
In anul 2012 am obtinut certificarea de instructor de tenis. Ma consider o persoana ambitioasa, comunicativa, rabdatoare, responsabila, cu simtul umorului, toate acestea fiindu-mi atuuri atat pe terenul de tenis cat si in viata de zi cu zi.

 

 

 

 

antrenor tenis

club tenis toate cursurile

Salut, sunt fondatorul Asociatiei Star Tennis Winner Club.
Am creat un mediu performant si placut de antrenament, dupa experienta de 22 de ani ca antrenor de tenis, in Bucuresti. Antrenez copii si adulti, la nivel incepator, intermediar si avansat.
Am jucat tenis de performanta, fiind legitimat la FRT si avand clasament printre primii jucatori, atat individual cat si pe echipe.
In perioada in care am jucat de performanta, i-am vazut  ca modele pe Ivan Lendl, Pete Sampras, Andre Agasi, Michael Chang, Boris Becker, Stefan Edberg, Michael Stich, Tomas Muster, Sergi Bruguera, Richard Krajicek si inca cateva nume sonore.
La revolutie aveam 13 ani, iar ce a urmat dupa a fost un haos in tenisul masculin  romanesc, in tot ceea ce insemna sistem de organizare,
baza materiala precara atat la nivel de antrenament de club cat si la nivel de competitii, in Romania.
La 18 ani, cu foarte putine competitii nationale la baieti, am ales sa ma implic in tenis, ca antrenor de tenis, fiind certificat din 1996 pentru ca 
doresc si acum sa dezvolt noi generatii de oameni care iubesc tenisul.
Cel mai important aspect de care se plang jucatorii, care au mai jucat in cadrul altor cluburi, este superioritatea antrenorilor si lipsa de conectare la nevoile si obiectivele lor.
De aici, am inteles, nevoia celor care vin sa invete jocul de tenis. Acestia doresc, si merita, sa fie tratati corect, cu respect, indiferent de abilitatile lor initiale.
Toti elevii merita sa fie tratati cu o viziune optimista; abilitatile  care duc la un tenis de buna calitate, se pot dobandi in proportie de 100%.
De ce sa alegi echipa Star Tennis Winner Club?
: ) pentru ca suntem  o echipa tanara si ambitiioasa, suntem atenti la nevoile fiecarui elev,  facem un plan de antrenament personalizat in functie de obiectivele dumneavoastra si monitorizam impreuna progresul la fiecare 10 sedinte 

All tennis lessons services

All tennis lessons services under this line Private Tennis lessons in Bucharest and group tennis lessons for children and adults who are experienced and beginner with entuziast coach in north of Bucharest   Subscriptions for 21 weeks private...

Learn more

Abonamente sezonul de vara

Luni intre orele 17-22
Marti 17-22
Miercuri 17-22
Joi seara 17-22
Vineri 17-22
Sambata 8-20
Duminica

Cauti un antrenor de tenis

Asociatia Star Tennis Winner Club te invita in lumea  tenisului !

 Daca cauti un antrenor te tenis, aici este locul potrivit , suntem o echipa de  antrenori tineri cu  personalitati diferite.

Am  jucat tenis de performanta dar am si invatat  sa  lucram in echipa, ne face placere sa lucram cu oamenii chiar daca  nu este  in 100% din cazuri  usor,  rezultatele  si satisfactia  rezultatelor bazate pe  o comunicare  corecta si eficienta merita din plin .

De aceea punem  mare accent pe o relatie  corecta  fata de  elevi  fie copii  sau adulti .

 In clubul  nostru de tenis  vei gasi un antrenor de tenis  tanar si pasionat  de  jocul in sine dar si deschisi  sa invete  permanent  noi metode de  antrenament .

Chiar  daca tenisul este un sport  in care rezultatele depind in proportie mare de jucator rolul echipei din spatele unui jucator este esential.

Activam  ca antrenori  de tenis in Bucuresti ,Romania, sectorul 1, langa statia de metrou  Aurel  Vlaicu

Am jucat tenis de nivel competional avansat in campionatele  nationale sau  in alte tari. 

Am  avut mentori buni  care ne-au transmis  bucuria de a juca tenis  impreuna cu disciplina  si etica sportiva  profesionala .

 

Vezi mai multe recenzii despre noi pe google https://www.google.com/search?q=Star+Tennis+Winner+Club&ludocid=2140655506259601807&hl=ro-ro

Echipa Star Tennis Winner Club

Antrenori de tenis

Antrenori specializati pe fiecare tip de antrenament.
Kids Tenis pana in 10ani ,
Tenis Juniori incepatori,
Tenis avansati,
Tenis performanta.