Antrenor de tenis

Toti antrenorii Star Tennis sunt calificati profesional si urmeaza regulat cursuri de antrenorat pentru a fi la curent cu cele mai noi metode din tenis, fac demonstratii, ofera feedback si analizeaza impreuna cu jucatorii metode de imbunatatire si perfectionare a tehnicilor si strategiilor de joc. Echipa noastra este formata din instructori tineri si experimentati, energici si diversi, cu stiluri variate de joc. Te asteptam sa ii cunosti!

.

Stefan Saftoiu este unul din starurile echipei noastre!

Jovial si mereu optimist, Stefan a jucat tenis de performanta si este masterand la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Ca antrenor are o imagine buna de ansamblu dar in acelasi timp este meticulos cu elevii lui in ceea ce priveste invatarea corecta a tehnicilor de baza. Simte fiecare traire intens alaturi de elevii lui, indiferent de situatia de pe tabela!

Raluca Alexandra are 20 de ani si a fost o sportiva valoroasa de performanta, mereu clasata printre primele 10 la nivel national dar si cu participari importante la competitii internationale. Fire extrem de ambitioasa, optimista si emanad mereu o energie pozitiva in jurul ei, Raluca este un star indragit de micii practicanti de tenis din cadrul clubului nostru. Cu o tehnica fantastica de joc si o fina observatoare, Raluca ofera un feedback excelent tutor elevilor sai imbunatatindu-le rapid aptitudinile de joc, transformand cursurile intr-o experienta fun si educativa

instructor tenis

Ioana Matei are 28 de ani si a practicat tenis de performanta cu mare success atat in Romania cat si in Germania timp de 9 ani. A fost o prezenta constanta in top 20 la nivel national. Este o persoana cool, vesela si ambitioasa, o buna comunicatoare dar mai ales cu un simt grozav al umorului. Antrenamentele ei sunt o adevarata relaxare

Florin Stoica este fondatorul Asociatiei Star Tennis Winner Club.

Dupa o experienta de 23 de ani ca antrenor de tenis, a creat un mediu performant si prietenos de antrenament. Impreuna cu echipa sa antreneza copii, juniori si adulti, la nivel incepator, intermediar si avansat.

Florin a jucat tenis de performanta, fiind legitimat la FRT si clasandu-se printre primii jucatori atat la individual cat si pe echipe. In perioada in care a practicat sportul de performanta i-a admirat pe Ivan Lendl, Pete Sampras, Andre Agassi, Michael Chang, Boris Becker, Stefan Edberg, Michael Stich, Tomas Muster, Sergi Bruguera, Richard Krajicek si alte cateva nume sonore. La 18 ani, cu foarte putine competitii nationale dedicate baietilor, Florin a ales drumul antrenoratului in care a pus multa pasiune si dorinta de a promova tenisul indiferent de varsta, abilitati si grupuri sociale. Stilul sau de antrenament utilizeaza o abordare completa incluzand pe langa predarea ultimelor tehnici de joc, pregatire fizica si mentala, si suport emotional si social. Start Tennis este mai mult decat un club. Este o comunitate. Florin crede cu pasiune ca fiecare jucator de tenis este unic si merita o abordare personalizata in functie de nevoile sale. Antrenamentele sale sunt dinamice si intotdeauna o provocare dar in acelasi timp unice si memorabile cu o imbunatatire a jocului de tenis vizibila doar in cateva sedinte! Impreuna cu echipa sa este mereu in cautarea urmatorului star! Poti fi chiar tu!

.

Miruna este cofondatorul Asociatiei Star Tennis Winner Club.

Impreuna cu echipa sa promoveaza tenisul ca sport pentru un stil de viata sanatos, intr-un mediu pozitiv, indiferent de varsta. Ea are o experienta de peste 10 ani de antrenorat in domeniul tenisului de camp, este fosta jucatoare la AS Segarceanu Club, si antrenor de tenis in anii ce au urmat de dupa absolvirea facultatii de arhitectura, in cadrul aceluiasi club. Miruna a activat in domeniul proiectarii, dar pasiunea pentru tenis a fost mult mai puternica si astfel a urmat cursuri de antrenorat. Este o jucatoare tehnica, cu specializare pe latura tehnico-tactica a jocului si a obtinut certificatul international PTR (professional tennis registry) pentru categoria de varsta 10 & under. Isi doreste sa le arate oamenilor complexitatea, frumusetea si beneficiile acestui sport si sa creasca noi generatii care iubesc tenisul.