antrenortenis.png
Certificati International

ANTRENORI

METODA UNICA STILURI DIFERITE

Toti antrenorii Star Tennis sunt calificati profesional si urmeaza regulat cursuri de antrenorat pentru a fi la curent cu cele mai noi metode din tenis, fac demonstratii, ofera feedback si analizeaza impreuna cu jucatorii metode de imbunatatire si perfectionare a tehnicilor si strategiilor de joc.

TENIS IN ENGLEZA SI GERMANA

In fiecare saptamana primim jucatori din diverse tari, astfel ca antrenorii nostri vorbesc cursiv diferite limbi straine precum Engleza sau Germana.

PREGATIRE CU ANTRENORI DIFERITI

In antrenamentul zilnic al jucatorilor nostri, indiferent de nivel, programam sesiuni de tenis cu antrenori diferiti. Fiecare antrenor Star Tennis contribuie cu un touch personal si special la procesul de antrenare care variaza jocul si cunostintele jucatorilor nostri.

Certificati International

ANTRENORI

Florin Stoica

Fondator
Antrenor Principal
El Maestro
Cu o experienta de 23 de ani ca antrenor de tenis, Florin s-a clasat la nivel national printre primii jucatori atat la individual cat si pe echipe. Stilul sau de antrenament utilizeaza o abordare completa si personalizata pe nevoile elevilor sai. Antrenamentele sale sunt dinamice si mereu o provocare.

Stefan Saftoiu

Antrenor
The Crusher
 

Stefan is an experienced coach who knows that every player is different. From novice to performance, it improves all areas of your game and brings a lot of intensity and knowledge of tennis.

Raluca Alexandra

Antrenor
The Sirene
 

Raluca a fost o sportiva valoroasa, clasata printre primele 10 la nivel national dar si cu participari importante la competitii internationale. Fire extrem de ambitioasa, optimista si emanad mereu o energie pozitiva in jurul ei. Raluca este un star indragit de practicanti de tenis din cadrul clubului nostru.

Detine o tehnica fantastica de joc si este o fina observatoare. Ofera un feedback excelent tutor elevilor sai imbunatatindu-le rapid aptitudinile de joc

Vrei sa lucrezi cu noi

  • Iti place sa inveti permanent si esti pasionat de pregatirea sportivilor tai!
  • Esti un om responsabil si-ti place sa comunici transparent
  • Ai rambdare dar ai si initiativa in organziarea cursurilor.
  • Ai ca scop atingerea potentialului tau ca om si antrenor de tenis.