antrenortenis.png

Star Tennis Winner Club

LEARN TENNIS LIKE A STAR

Descopera bucuria de a juca tenis!
Depaseste-ti asteptarile alaturi de antrenorii  si comunitatea Star Tennis

BENEFICII

MULTIPLE AVANTAJE

Locatie

In zona de Nord a Bucurestiului, Clubul va invita sa jucati tenis in cele doua locatii premium in care ne desfasuram activitatea Zona Floreasaca/Promenda si zona piata Presei. Terenuri cu zgura, echipate cu sisteme de nocturna si amenajate la standarde internationale

METODE DE INVATARE

Invata corect tehnicile de baza din tenis, trucuri si strategii de antrenament asemanatoare cu cele practicate de starurile internationale!

ANTRENORI

Antrenorii Star Tennis au calificari nationale si internationale ca si jucatori si antrenori, sunt dinamici si experimentati. Hai sa ii cunosti!

PROGRAME SI SERVICII

OFERTA CURSURI DE TENIS IN BUCURESTI

TENIS & NOI

PASIUNE PENTRU TENIS

O experienta de tenis Pozitiva si memorabila

Povestea clubului nostru este bazata pe o singura convingere: fiecare jucator de tenis amator sau profesionist este UNIC si are nevoie de o experienta de tenis personalizata. Facilitam accesul la un stil de viata sanatos prin cursuri de tenis de camp pentru copii si adulti desfasurate vara in aer liber si iarna in baloane presostatice.

Lectii de tenis individuale pentru copii, grupe de tenis pentru copii si lectii de tenis pentru adulti sunt cursuri concepute in idea ca fiecare jucator este unic si are nevoi specifice. De aceea, facilitam accesul la invatare prin tehnici de baza distincte, trucuri si strategii de antrenament diferite, practicate de starurile din tenisul mondial.

In plus comunitatea Star Tennis Winner Club este formata dintr-o retea de membrii de toate varstele si nivele de joc, oferindu-ti posibilitea sa intalnesti mereu un partener prietenos de antrenament, sa alegi oricand un meci cu un alt jucator sau un antrenor, si sa participi la turneele organizate in interiorul clubului.

Tenis de performanta sau jucatori amatori, noi suntem pregati sa te antrenam!

VALORILE NOASTRE

Tenis pentru toti! Amatori si performanta

Avem mediu potrivit pentru tine si familia ta! Vei gasii in componenta echipei antrenori specializati adecvati pentru jucatori de tenis amatori si profesionisti. Indiferent de nivelul la care te afli sau varsta pe care o ai te putem pregati si ajuta in fiecare etapa cu o abordare personalizata pana iti atingi potentialul maxim.

Tenis copii 10ani aplicam metoda “Play+Stay”

Principiile Play+Stay reprezinta modul ideal de dezvoltare in tenis pentru copii pana la varsta de 10 ani folosind fileuri mai mici, rachete si mingi mai usoare si competitii mai scurte, mai simple si mai variate.

Iubim competitiile si ne place sa castigam

Echipa Star Tennis antreneaza jucatori cu scopul participarii la turnee fie organizate de noi, in afara clubului sau internationale. Bucuria de a participa si a castiga o competitie este ceea ce motiveaza jucatorii sa se antrenze zi de zi pentru a atinge cel mai bune rezultate.

Respect pentru fiecare jucator si mebru al echipei

Credeam ca respectul este o valoare importanta atunci cand lucram cu fiecare elev. Antrenorii nostri lucreaza sub indrumarea antrenorilor principali si mentin o relatie respectoasa cu jucatorii in timp ce aduc o nota pozitiva fiecarei sesiuni de antrenament.

Planificarea si repetitia inseamna
progres

Antrenamentul si consistenta sunt ingrediente cheie ale oricarei povesti de success. De la antrenorii Star Tennis jucatorii pot astepta o evaluare onesta a statusului antrenamentelor si planului de antrenament.

Joaca tenis pentru Bucuria ta!

Predarea tehnicilor si tacticilor de joc corecte sunt foarte importante pentru noi insa nu uitam nici de placerea de a juca. In timpul antrenamentelor, antrenorii se asigura ca te bucuri la maxim pe teren. Tenisul devine mai mult decat un sport atunci cand face un jucator fericit!

GALERIE

ANTRENORI

SA NE CUNOASTEM

Toti antrenorii Star Tennis sunt calificati profesional pentru categoria de varsta 10 & under, juniori si adulti dar cea mai importanta valoare a antrenorilor nostri este experienta. Echipa este formata din fosti tenismeni de performanta, cu atestate locale si internationale  FRT si PTR si vorbitori fluenti de limba engleza si germana. Toate superstarurile noastre au cunostinte solide de tenis, sunt entuziasti, gata oricand sa impartaseasca cu tine experienta lor bogata ca si jucatori si pasiunea pentru joc ca tu sa iti atingi obiectivele de tenis.

Florin Stoica

Fondator / Antrenor Principal / El Maestro

Stefan Saftoiu

Antrenor / The Crusher

Raluca Alexandra

Antrenor / The Sirene