Mantra unui jucator de tenis

 

 

Learn tennis like a star 

12/5/2020

 

Bravo, jucatorulede tenis!

Ai ales celmaigrozav sport individual pe care ilpotipractica. Veiavea o calatoriesuperbapemasuraceveiinvatamaimultedespre el, darmai ales despre tine sicei din jurul tau. Tenisulsiantrenamentele de tenistevorinitia in catevalectiivaloroase de viatadaca ii daivoie…

Ne permitemsaiti dam catevasfaturi in incercarea ta de a deveniceamaibunaversiune a ta. Vine dintr-un unghisincersiexperimentat, sipoate ca ainevoiesaauziacestelucruri. Promitem ca teveilovi de acestesituatiisiveisimtiputernicacestesentimente, asa ca terugam, parcurge-le cu rabdare! Acesteasunt 8 lucruri care te pot ajutasagandesti, sasimtisisavezilucrilediferit:

 1. Desprearta de apierde-Veipierdeunelemeciuri. Aceastaesterealitatea. Pregateste-tepentruacestlucrusiinvata cat maimult din acestemomente. Transformaoriceproblemanegativaintr-un lucrupozitiv. Nu aluneca in capcana de a transformacevanegativintr-un dezastru!

 

 1. Lipsa de incredere in tine-Totifacemacestlucru. La un moment, ca sijucatorteveistresasi nu veimaiaveaincredere in tine. Teveiintrebacecauti de faptpeacelteren. Ba chiar ii veichestionapetoticei din jurul tau, chiarsipeantrenori! Folosesteacestemomentesaanalizeziprocesulprin care trecidarrevin-o la el candteafliintr-un stare de spirit pozitiva,siapoiia o decizie!

 

 1. Frustrare– Roger,Simona, Serena, Rafa, Novak totiexperimenteazafrustrarea! Si tuvei fifrustrat! Tenisulpoate face acestlucruoricuisinicitunupotiocoliacest aspect al jocului. In acelemomenteincearcasacontrolozicepoticontrola, cateodatava fi nevoiesateretragi, sateresetezisisareviimultmaiputernicsiplin de energie in zileleurmatoare!

 

 1. A da vinapeceilalti-Celmaiadeseatuvei fi motivulpentruceeace s-aintamplatpeteren. In primul rand intreaba-te “Ce as fi putut face mai bine?” siapoianalizezacorecttoticeilaltifactori.

 

 1. Alegecresterea in schimbulrezultatelorimediate– Dezvoltarea ta ca jucator de tenistrebuiesa fie focusul tau. Dacainveti, tedezvolti constant siestifocusatpeacest aspect rezultatelevorveni. Concetrandu-tenumaipevictoriepoate fi toxic siveisimtimultapresiunepe tine. Celemaibunerezultatevincandestirelaxatsitebucuri de clipelepetrecutepeteren!

 

 1. Atitudineapozitiva -Celmai important factor in atiatingepotentialulesteatitudinea! Este alegerea ta pe care o poti face in orice moment! Atuncicandestipozitiv, increzatorsicontrolezistarea ta interioaraveiaveacelemaibunerezultate!

 

 1. Asteptarimari de la tine ca jucator– Nu astepta de la tine safiimereucelmai bun! Canddai tot ceestemai bun, deviiceamaibunaversiune a ta! Dacaadoptiatitudinecorectasidai 100% totul, atunciestesuficient. Rezultateleasteptatevorvenide la sine!

 

 1. Rezilienta–Fiidiferit de ceilati! Fiidispussacazi de 10 orisisateridici de 10 ori. Doar in acestemomentepotirealiza cat de extraordinarpotidevenii!

 

Altesugestiiinclud:

 1. Invata din meciurilejucate! – Potiaveachiarunjurnal in care sascrii cum tesimtisiceaiinvatat din fiecaremeci!

 

 1. Antrenamenteperformante– Nu evitasateantrenezicorectastfelincatsafiimereuintr-o forma fizicafoartebuna. Astfelvei fiintr-o forma mentalaputernica, gatasatelupti cu un adversardificil

 

 

 1. Preocupa-tedoar de cepoticontrola-Fiipregatitpentruorice! (meci de tenis, antrenamente de tenis, etc). Tupoticontrola forma ta fizica, cumterecuperezidarsicemanaciastfelincatsadaitotulpeteren.

 

 1. Ia o pauza de la tenis! – Dacafacicevapreamultfara a lua o pauza, itiveipierdemotivatia!

 

 1. Viatasociala-Asigura-te ca staiconectat la alteaspecteimportante din viata ta precumcercuri de prieteni, exersareaaltui sport sauaaltor hobby-uri. Este foarte important!

 

Speram ca toateacesteatevorajutasaintelegiceinseamnasaitiatingipotentialulnunumai in tenisdar in tot ceeacefaci! Ne petrecemmulttimp cu un mix de jucatori, cu varstesiabilitatidiferite. Este placereanoastrasalucramimpruuna cu eisisa ii invatamsa se bucure la maxim de acest sport!

 

EchipaStar Tennis Winner Club

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.