antrenortenis.png

Un antrenament de tenis

Pentru a intelege in totalitate de ce sa alegi tenisul cu un antrenor din cadrul clubului nostru, trebuie sa intelegi ce presupune un antrenament de tenis. 
Un antrenament minim include incalzire si lectia de tenis. Antrenorul tau va face excercitii si te va incuraja sa participi in meciuri pentru a-ti perfectiona fie forehand-ul si rever-ul sau pentru a-ti creste mobilitatea pe teren. Pe langa acestea, un antrenament cu noi cuprinde si alte aspecte in functie de nivelul tau de joc precum:

01

Fizic

Pregatire fizica intensa: spre exemplu programe de fitness sau cardio tennis pentru ati imbunatati sistemul cardiovascular;

02

Mental

Pregatire mentala: te ajutam sa dezvolti nervi de otel inainte de un turneu sau sa te relaxezi dupa o zi plina la job

03

Nutritie

Suport nutritional: iti punem la dispozitie o dieta potrivita pentru a atinge o performanta atletica maxima.

04

Emotional & Social

Suport emotional si social: toti membrii comunitatii noastre pot practica tenisul cu prietenii, participa la turneele organizate in interiorul clubului sau socializa intr-un grup.

05

Complet

Te poti uita la programele Star Tennis ca la un pachet complet. Pe langa acest aspect, antrenamentele noastre sunt personalizate pentru a-ti atinge obiectivele si a avea o experienta unica de joc. Fiecare antrenor Star Tennis munceste sub indrumarea tehnica a antrenorilor principali.

Drumul spre performanta

Exista mai multe consideratii atunci cand alegi un antrenor care sa iti deschida calea spre performanta. Principiile Star Tennis includ:

Experienta de antrenament

Pe langa ani petrecuti in aceasta profesie si tehnicile corecte de predare, suntem capabili sa transmitem pasiune si cunostinte solide despre acest sport!

Metoda de antrenament

Te putem sfatui sa dai prioritate unui antrenament personalizat! Antrenorii Star Tennis iti vor monitoriza progresul adaptandu-si programul de antrenament pentru ati imbunatati aspectele mai putin bune ale jocului tau si a beneficia la maxim de punctele tale forte. Vom putea sa te sfatuim pe aspectul de fitness, crescandu-ti anduranta, jocul de picioare sau miscarea in teren!

Mediu competitiv

Lubim spiritul competitiv! Antrenorii Star Tennis se concentreaza pe dezvoltarea unei mentalitati de castigator, ce permite jucatorilor sa inteleaga cum sa devina independenti, cum sa gestioneze presiunea de zi cu zi si cum sa impinga limitele mentale si fizice zilnic.