Buna, sunt cofondatorul Asociatiei Star Tennis Winner Club
Impreuna cu colegii mei, am dezvoltat si dezvoltam in continuare, dorinta de a promova tenisul ca sport pentru un stil de viata sanatos, de a creea un mediu pozitiv, de incredere, pentru membrii clubului nostru, de orice varsta, si de a dezvolta/imbunatatii aptitudinile fizice, psihomotorii si mentale ale acestora.
Am o experienta de peste 10 ani de antrenorat in domeniul tenisului de camp, am fost jucator la AS Segarceanu Club, si antrenor de tenis in anii ce au urmat de dupa facultate, in cadrul aceluiasi club.
Absolvind Facultatea de Arhitectura, cativa ani am activat in domeniul proiectarii, dar sufletul nu ma lasa sa renunt complet la tenis si astfel am urmat cursurile de antrenor de tenis; nu pot uita toate zilele de vara, cand fugeam de la birou, imi luam echipamentul sportiv, si ma duceam cu zambetul pana la urechi sa antrenez copiii, la Dl Antr.Segarceanu, la Dinamo. Si cum ajungeam acolo, auzeam sunetul acela inconfundabil…”poc-poc poc-poc ”,de pe terenul de tenis, si fluturi in stomac imi apareau, de atata emotie, dorinta si placere, ce se iveau inauntrul meu. Prin urmare am renuntat la arhitectura si m-am dedicat tenisului definitiv.
Sunt o jucatoare tehnica, asadar ca antrenor m-am specializat pe latura tehnico-tactica a jocului, in decursul anilor ce au urmat. Am obtinut certificatul international PTR (professional tennis registry) pentru categoria de varsta 10 & under. Antrenez copii si adulti, nivel incepator, intermediar, intermediar-avansat
Imi doresc sa le arat oamenilor complexitatea, frumusetea si beneficiile acestui sport. Sa creez generatii care iubesc tenisul, cu valori puternice!
De ce sa alegi echipa StarTennis Winner Club ?
: ) pentru ca suntem  o echipa tanara si ambitiioasa, suntem atenti la nevoile fiecarui elev,  facem un plan de antrenament personalizat in functie de obiectivele dumneavoastra si monitorizam impreuna progresul la fiecare 10 sedinte
Valorile noastre sunt:
1.Munca intelginta
2.Respectul si Increderea
3.Perseverenta / Disciplina