Simona Halep se duelează cu surorile Williams

Simona Halep s-a calificat în optimile de la Australian Open după ce a învins-o pe Venus Williams, sora Serenei Williams.
În următorul meci, cel din optimi, Simona va juca împotriva Serenei, învingătoare de șapte ori la turneul Australian Open de la Melbourne.
Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni pentru a zecea oară în circuitul WTA. Simona a învins o singură dată în duelurile cu Serena, în 2014, la Turneul Campioanelor în grupe cu scorul de 6-0, 6-2. Dar apoi, la același turneu, în finale, Serena a învins-o pe Simona cu scorul de 6-3, 6-0.
Rezultatele întâlnirilor anterioare dintre
Simona Halep și Serena Williams

Declarațiile Simonei
Liderul mondial a precizat că duelul cu Serena va fi o mare provocare, dar va da totul pentru victorie. „E o mare provocare în runda următoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie să dau totul și să mă bucur de moment, joc totuși contra Serenei”, a spus Simona.
„A fost un meci foarte bun, am jucat cel mai bun tenis de până acum în acest an. E o mare provocare să joc împotriva surorilor Williams. Am încercat să mă motivez suplimentar, cred că m-am descurcat foarte bine. Ambele sunt mari campioane, încerc să rămân concentrată pe ceea ce am de făcut. E o mare provocare în runda următoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie să dau totul și să mă bucur de moment, joc totuși contra Serenei.
Cu siguranță am nevoie de antrenor, chiar dacă am câștigat aceste meciuri. Nu poți la acest nivel să continui singur. Mă voi gândi la un antrenor după acest turneu. Încerc deocamdată să mă bucur de moment. Mă bucur să fiu în această poziție și încerc să dau totul în fiecare meci”, a declarat Simona Halep.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.