Florin Stoica

 Florin Stoica

E-mail: contact@antrenortenis.com

Date Of Birth: 12.08.1977

Brief info

Salut, sunt Cofondatorul Asociatiei Star Tennis Winner Club.
Suntem aici sa va oferim un mediu performant si placut de antrenament, dupa experienta de 22 de ani ca antrenor de tenis in Bucuresti. Antrenez copii si adulti, la nivel incepator, intermediar si avansat.

 Florin Stoica

Salut, sunt fondatorul Asociatiei Star Tennis Winner Club.
Am creat un mediu performant si placut de antrenament, dupa experienta de 22 de ani ca antrenor de tenis, in Bucuresti. Antrenez copii si adulti, la nivel incepator, intermediar si avansat.
Am jucat tenis de performanta, fiind legitimat la FRT si avand clasament printre primii jucatori, atat individual cat si pe echipe.
In perioada in care am jucat de performanta, i-am vazut  ca modele pe Ivan Lendl, Pete Sampras, Andre Agasi, Michael Chang, Boris Becker, Stefan Edberg, Michael Stich, Tomas Muster, Sergi Bruguera, Richard Krajicek si inca cateva nume sonore.
La revolutie aveam 13 ani, iar ce a urmat dupa a fost un haos in tenisul masculin  romanesc, in tot ceea ce insemna sistem de organizare,
baza materiala precara atat la nivel de antrenament de club cat si la nivel de competitii, in Romania.
La 18 ani, cu foarte putine competitii nationale la baieti, am ales sa ma implic in tenis, ca antrenor de tenis, fiind certificat din 1996 pentru ca 
doresc si acum sa dezvolt noi generatii de oameni care iubesc tenisul.
Cel mai important aspect de care se plang jucatorii, care au mai jucat in cadrul altor cluburi, este superioritatea antrenorilor si lipsa de conectare la nevoile si obiectivele lor.
De aici, am inteles, nevoia celor care vin sa invete jocul de tenis. Acestia doresc, si merita, sa fie tratati corect, cu respect, indiferent de abilitatile lor initiale.
Toti elevii merita sa fie tratati cu o viziune optimista; abilitatile  care duc la un tenis de buna calitate, se pot dobandi in proportie de 100%.
De ce sa alegi echipa Star Tennis Winner Club?
: ) pentru ca suntem  o echipa tanara si ambitiioasa, suntem atenti la nevoile fiecarui elev,  facem un plan de antrenament personalizat in functie de obiectivele dumneavoastra si monitorizam impreuna progresul la fiecare 10 sedinte 
Valorile noastre sunt:
1.Munca intelginta
2.Incredere /Respect
3.Perseverenta / Disciplina

Promo
Rezervare anticipată pentru abonamente!
Apasa aici!